Diggin' Deep gratis slot game

Diggin' Deep gratis slot game
Het is niet verbazingwekkend dat dit slotspel van Rival Gaming Diggin 'Deep genoemd wordt, omdat je diep in je ziel moet graven om de kracht te vinden om deze spookmijn te durven op zoek naar ongekende rijkdommen!

Er is echter veel te diep graven om veel themapictogrammen op te nemen, pot Ghosts, Expanded Wild Miners, een Pick-A-Crate Bonus, Gratis spins en een graaf voor de gouden superronde.

Om te beginnen met graven, hoef je alleen maar een van de vele spin-stake selecties te selecteren die kunnen worden gevormd door 1-20-lijnen, 1-munten en coin-waarden te combineren, variërend van 0.01 tot 0.25, draai dan de 5-beschikbare rollen . Vergeet niet dat alle prijzen worden vermenigvuldigd met uw muntstukken - dus je zou het misschien willen schoppen!

De achtergrond is fantastisch met stoute wandelpaden en pure druppeltjes waardoor de angstfactor wordt toegevoegd, en u kunt dit altijd zien dankzij de transparante rollen. Deze rollen zijn echter nog steeds vol met prijspictogrammen, en u kunt prijzen van maximaal 500x uw muntstuk winnen voor het vinden van nuttige mijnbouwgereedschappen, zoals emmers, spoorwagens, spades, kruiwagen, hamers, pick-axes en lampen, met 5 lampen op een betaallijn die die topprijs 500x betaalt. Prijswinnende lijnen kunnen ook worden voltooid door het uitbreiden van wilde mijnwerkers die over reels 1, 3 en 5 kunnen uitbreiden.

Maar de rollen zijn ook vol met een verscheidenheid aan bonus triggerende symbolen waaronder Ghosts, Cogs and Gold Bars.

Vind je fortuin

De spoken kunnen grote groene oren hebben en zelfs grotere scherpere tanden op deze onzinnelijke aanpak op een westerse themed slot maar laat ze je niet te veel schrikken, want er is geen badkamer om in de mijne opgeschoond te worden en ze kunnen win je een pot van 1,000x uw inzet wanneer 5 op de spullen voorkomt, met kleinere prijzen voor 3 en 4 spoken.

De cog iconen zullen ook een ketting van gebeurtenissen beginnen die leidt tot een box-load of fun. 3 naar 5 cog iconen zullen de Free Spins aanzetten Bonus Met 3 die 10 vrije spins uitdrukt, 4 trigger 25 vrije spins, en 5 50 gratis spins uitvoeren waarin u veel prijzen opslaat zonder dat u een speling koopt om u één munt te verdienen. Als de mijnwerker de transportband begint, wordt u ook bij 3 kratten gepresenteerd om er een uit te kiezen om een ​​prijs te tonen. Tijdens je vrije spins worden alle prijslijnen met Wild Expanded Miners ook verdubbeld.

Net als elke goede mijnwerker moet je bereid zijn om de hemel en de aarde te verplaatsen om de beloning van de Dig For Gold Super Round te zoeken. Dit wordt geactiveerd door 3 of meer gouden balkpictogrammen waar dan ook op de rollen, en je vindt jezelf op een scherm met een nieuwe mijn waarin je kunt graven voor vrachtwagens goud, diamanten en munten. Begin met graven door gebruik te maken van de bediening om op de paarse vierkanten te klikken, en beweeg je dan in elke richting in je jacht op een schat buiten je wildste dromen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *