Moonshiner's Moolah vrij slot

Moonshiner's Moolah vrij slot
Moonshiners Moolah Slot

Boven in de Appalachische bergen reis je diep genoeg in de wildernis en vindt u een familie vol kleurrijke karakters. Moonshiners Moolah Slot is geïnspireerd door American Hillbillies, opa Pa en Oma, die hun eigen krachtige alcohol, genaamd Moonshine, brouwen. Rond hun tuin zie je de jonge en mooie Betty-Lou, hun oude Bloodhound-hond en een hele hoop kippen. U zult ook een banjo, een oude pick-up truck, een trekker, een shotgun, een spitoon, en natuurlijk ... een fles moonshine spotten.

Moonshiners Moolah Slot

Soms wordt Pa verschrikkelijk dorstig op een warme dag die zijn Moonshine maakt. Raak 3 "Pa" -pictogrammen aan en u zal hem helpen om de perfecte kruik Moonshine uit de plank te plukken in de "Pick a Bottle" Mini Bonus Ronde. Als u 3 of meer kippen raakt, wordt u verzonden naar de "Kipschot" Bonus Ronde. De kippen zijn ontsnappen, maar dat is goed omdat de familie wat eten nodig heeft voor het avondeten en je hoort gewoon een shotgun te houden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *