Mystic Wolf vrij slot

Mystic Wolf vrij slot
Mystiek is een woord dat niet vaak geassocieerd wordt met wilde dieren, maar dit is natuurlijk de wereld van de online slot waar alles mogelijk is. Daarom kunnen we allemaal spelletjes genieten zoals Mystic Wolf, een online slot van Rival Gaming met een paar bonus kenmerken en in een ijzig, mysterieus landschap.

Mystic Wolf is een vijf reel slot met drie rijen en maximaal vijftig paylines; Het ligt in een koude Noord-Amerikaanse wildernis waar een enorme volle maan een koud bebost landschap overheerst. Een constellatieachtig patroon draait net over de transparante rollen en er is een low key soundtrack met whistling wind om je gameplay te begeleiden.

mystic wolf wildDe symbolen met een hogere waarde zijn een zilveren munt, de maan, twee verschillende wolf iconen en een sprankelende diamant. Lagere waarden zijn de standaard 9, 10, J, Q, K en A.

De wilde wordt vertegenwoordigd door een springende wolf en het zal vermenigvuldigen en wint door 5x tijdens het basisspel. De functie is de scatter symbolen die de hoofdfunctie activeren.

bonus Features

Mystic Wolf Super Round

Mystic Wolf VeerDe Superronde is in feite een vrije spinsfunctie en wordt geactiveerd door drie of meer van de veersymbolen overal in zicht te landen. U ontvangt nu het volgende:

  • Drie Veren - 7 vrije spins
  • Vier Veren - 15 vrije spins
  • Vijf Veren - 50 vrije spins

Elke overwinning inclusief het wild symbool wordt in deze ronde vermenigvuldigd met 10x.

Maanfase Bonus Rond

Mystic Wolf DiceDeze extra functie kan alleen worden geactiveerd door drie of meer driehoekige dobbelsteensymbolen op de rollen te landentijdens de vrije spins. U kiest nu drie maanfasen uit een grafiek, waarna u de dobbelstenen drie maal rolt om te proberen een wedstrijd te maken.

Willekeurige Win pot

Dit is een willekeurige prijs in het basisspel en de vrije spins en je wint tot 100x je line stake. Het komt vaker voor in de vrije spins rond.

Vonnis

Het algemene ontwerp van het spel is van hoge kwaliteit, maar regelmatige winnen lijken een beetje moeilijk te vinden. Het is redelijk gemakkelijk om de vrije spins te activeren, maar zeer moeilijk om de maanfase te bereiken Bonus Ronde; voeg daarbij een lowish RTP van 94.92% toe en we weten niet hoezeer we het leuk vinden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *