Roll Out the Barrels gratis gokkast
Als het gaat om discussiëren Duitsland, zullen velen van ons eerst voorstellen dat die mokken van beer en mooie meisjes het koel tijdens het Oktoberfest, een van de mooiste bedenken Duitsland's beroemdste vermaak. Ben je ooit naar de feesten geweest? Zo ja, zal de slot je kostbare herinneringen van die dag vernieuwen; Zo niet, dan zal Roll Out the Barrels u waarschijnlijk voorstellen dat het de grootste bierdrinkplezier op aarde is! Laten we het bekijken…

Rival Gaming, vijf rollen, twintig paylines. Niets hier buiten. De grootste prijs? 2,500 munten. Niet de grootste, eerlijk, maar wat zijn de inzet? Van een tot vijfentwintig cent. Wat jammer! Je mag alleen $ 625 winnen als je het kans maakt. Toch zijn dergelijke kansen wellicht geschikt voor degenen onder u die eerder spaarzaam zijn bij het gokken. 28 winnende combinaties zijn niet te veel, maar een beetje te weinig.

In alle andere opzichten werkt Roll Out the Barrel goed. Het heeft wilde symbolen en scatters, bonus rondes en gratis spins (tot 75 van hen, volledig gratis!). Autoplay zit in de machine. Uitspraak: aanbevolen, maar let op de lage output als u het groot wilt spelen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *